Sport
Victorie fără emoţii pentru SCMU Craiova la debutul în LNMB

În prima etapă a Ligii Naţionale masculine de baschet, SCMU Craiova a învins în Sala Polivalentă nou-promovata Poli Iaşi cu 91-74, pe sferturi: 30-17, 21-20, 25-18, 15-19. 

O mie de spectatori au asistat la meciul de start al campionatului pentru echipa lui Rami Hadar. Au jucat pentru SCMU Craiova: Paasoja 21 de puncte, Siriscevic 19, Samuels 16, Martinic 15, Watson 7, Novak 6, Orbeanu 5, Berceanu 2, Vârnă, Kikos. Americanul Jamar Samuels a reuşit un double double cu cele 16 puncte şi 10 recuperări, dar cel mai bun jucător al Craiovei a fost muntenegreanul Goran Martinic, care, la debutul pentru formaţia din Bănie, a reuşit 15 puncte, 7 recuperări şi 9 assist-uri. 

"Am jucat foarte bine in cea mai mare parte, insa evoluţia noastră a avut suişuri şi coborâşuri. Pentru primul meci din campionat a fost o prestaţie bună. În unele momente a fost lăsată deoparte defensivă şi am primit coşuri foarte uşor. S-a întâmplat acest lucru şi pentru că jucătorii au vrut să mulţumească fanii" a spus antrenorul Rami Hadar după meci. Cel mai bun marcator, Martin Paasoja, a adăugat: "A fost un meci bun, competitiv. Am avut un start bun, am înscris aruncările, am făcut treabă bună în defensivă și de acolo ei nu au mai putut să revină în meci. Am reușit să îi ținem la 15 puncte și mă bucur de asta. Echipa arată bine. Din păcate nu ne-am calificat în Cupa României, dar vedem ce putem face în Liga Națională și vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri posibile. Avem mulți aruncători foarte buni. Avem și doi conducători de joc grozavi care pun în valoare aruncătorii".

În runda a doua a LNMB, SCMU Craiova joacă în deplasare cu BC Mureş, vineri, 13 octombrie, de la ora 18, pentru ca următorul meci acasă să fie tot cu o nou-promovată, Timba Timişoara, pe 21 octombrie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.