Sport
Victorie importantă pentru U Craiova 1948

U Craiova 1948 a câştigat pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în derby-ul etapei a noua din Liga 2.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de William Baeten, în minutul 12. Mijlocaş central belgian a trecut de Ţicu şi a şutat violent în vinclu, portarul celor de la Petrolul fiind incapabil de a respinge balonul. Gazdele au trecut din acel moment la timonă, dar nu au reușit să întoarcă soarta meciului. Ultimele 20 de minute s-au jucat pe contre.

Ploieștenii au ratat două ocazii mari de galare, iar oaspeții prin Raicea și Bălan au fost aproape de a închide jocul, dar nu au avut luciditatea necesară în față porții. Cu 6 minute înainte de final, arbitrul a dictat greșit o lovitură de la 11 metri pentru trupa prahoveană, însă ghanezul Belek parcă a făcut dreptate și a trimis mingea în bară. Rămași în atac, ploieștenii au mai tras un șut pe poartă, dar portarul Popa a fost la post. În urmă acestei victorii, U Craiova 1948 SA urcă pe primul loc în Liga 2, cu 20 de puncte, unul mai mult decât Metaloglobus, care are şi un meci în plus disputat. Podiumul este încheiat de o altă revelaţie, Politehnica Timişoara, cu 17 puncte.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.