Sport
Viitorul Pandurii se reunește cu gânduri mari

Jucătorii de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu au efectuat vizita medicală în această dimineață, iar tehnicianul Flavius Stoican pleacă cu gânduri mari în anul 2021. 

Pe 18 ianuarie, Viitorul Pandurii va pleca într-un stagiu de pregătire centralizat la Sânmartin și va sta până la finalul lunii. „În această seară, ne vom revedea la Târgu Jiu. Mâine dimineață facem primele analize, iar sâmbătă vrem să facem un amical cu Minerul Costești. Cel mai probabil, vom juca pe terenul de antrenament de lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu. În funcție de vreme, vedem dacă putem juca pe cel de iarbă, dacă nu vom juca acest amical pe terenul sintetic. Avem mai multe amicale până la meciul din Cupa României, care e cel mai important, fiind primul oficial. Sincer, mi-aș dori o echipă de eșalon secund în această fază, dar și dacă vom juca cu una de Liga 1, vom face tot posibilul să ne calificăm în sferturi. Indiferent cu cine vom juca, trebuie să avem atitudine, fiindcă apoi ne așteaptă 6 jocuri importante din sezonul regular din Liga 2. Suntem pe locul secund și vrem să intrăm în play-off”, a declarat, ieri,  Flavius Stoican, pentru Liga2.ro.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.