Sport
Vlădoiu, în dialog cu fanii Ştiinţei: 'Vom lupta pentru titlu până în ultima etapă'

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu, a dialogat cu fanii, pe pagina oficială de facebook a clubului. Lupa redă câteva dintre răspunsurile jucătorului de 21 de ani, care a fost împrumutat în ultimele sezoane la Călăraşi şio Snagov şi care a debutat în toamnă şi pentru naţionala de tineret a Românieii, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Ştefan Vlădoiu, despre...

Obiectivele sezonului: „Vrem să câștigăm titlul, toată lumea se gândește la asta! Avem condiții foarte bune, cred că sunt cele mai bune din România, avem șanse și trebuie să luptăm până în ultima etapă“

Perioada de izolare: "În perioada asta fac mișcare cam o oră și jumătate pe zi, în casă. M-am îngrășat un kilogram, dar nu e problemă. Mă joc pe PlayStation, mă uit la seriale. Și noi așteptăm să înceapă campionatul. Sperăm să jucăm cât mai curând. Ne este foarte dor de fotbal, ne dorim să înceapă antrenamentele, meciurile"

Juniorat: „Primul meu antrenor a fost domnul Petrişor Bondrea, la 10 ani, când am venit în Craiova. Atunci m-am apucat de fotbal. Am jucat și la juniori, dar și la echipa a doua la Universitatea. Am început ca fundaș central, apoi, după o jumătatea de an, am evoluat fundaș stânga, iar după fundaș dreapta. Acolo m-am simțit cel mai bine și am rămas pe acest post."

Perioada în care a fost împrumutat: "Am fost împrumutat la Snagov și apoi am petrecut o perioadă bună și la Călărași. Mi-a prins bine, pentru că aveam nevoie să joc, să prind cât mai multe minute. Am jucat șase meciuri din șase la Călărași, devenisem om de bază, dar am avut ghinionul să mă accidentez."

Echipa favorită din străinătate: "Țin cu Barcelona și mi-ar plăcea să joc cândva în LaLiga. Ca model îl am pe Dani Alves"

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.