Sport
Vlădoiu: „Sunt foarte încrezător că vom depăşi pasa mai proastă”

Într-un interviu pentru revista oficială a clubului Universitatea Craiova, fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu se declară optimist că el şi colegii vor depăşi perioada nefastă pe care o parcurg, Ştiinţa nereuşind să câştige de patru partide, în care au marcat un singur gol. Vlădoiu este convins că meciul cu Viitorul, programat deseară, de la ora 21, pe "Ion Oblemenco", va fi unul spectaculos, aşa cum au fost majoritatea duelurilor dintre Craiova şi Viitorul.

Despre parcursul Ştiinţei şi meciul cu Viitorul, Vlădoiu a declarat: „Nu trecem prin cea mai bună perioadă, nu am reuşit să câştigăm de câteva meciuri şi cred că Universitatea trebuie să facă o treabă mai bună împotriva unor adversare precum cele din ultimele partide. Însă cu Viitorul mereu ne‑am simţit bine şi au ieşit meciuri frumoase şi în general câştigate de noi, aşa că sunt foarte încrezător că vom depăşi pasa mai proastă. Simţim cum toţi oamenii din jurul nostru îşi doresc foarte mult titlul de campioană, iar asta ne face şi pe noi să ni‑l dorim enorm şi să facem tot ce depinde de noi pentru a ajunge acolo. Toată lumea ştie deja că Viitorul şi Universitatea sunt echipe care pun preţ nu doar pe rezultat, ci şi pe fotbalul din spatele obţinerii lui. Aşadar, sunt convins că va fi un meci foarte frumos, cu două echipe orientate către ofensivă, fapt ce nouă ne convine. Dar şi ei au jucători de calitate foarte bună şi nu va fi uşor deloc, însă pentru suporterii celor două echipe şi mai ales pentru neutri va fi, sunt convins, un super‑meci”.

 

Invitat să se autocaracterizeze, Vlădoiu a spus: „Mă consider un tip muncitor şi cu capul pe umeri, acestea cred că sunt şi primele două plusuri ale mele. Din punct de vedere tehnic, aş zice că mă avantajează faptul că am o viteză bună. Minusul meu cred că este alegerea unor continuări potrivite pentru faze mai dificile, în care trebuie să iau o decizie pe moment, şi lucrez intens să îmi îmbunătăţesc aceste reacţii şi decizii”

 

Debutul la Universitatea, în urmă cu 5 ani, a fost rememorat de Vlădoiu: „Aveam încă 17 ani şi nu credeam că o să joc în prima echipă prea curând, dar la un meci la Giurgiu s‑a accidentat Andrei Ivan prin minutul 25, parcă, aşa că domnul Mulţescu m‑a trimis pe teren. Am avut mari emoţii, mai ales că am intrat la 1‑0 şi imediat după intrarea mea pe teren a egalat Daniel Niculae, după o centrare a lui De Amorim de pe stânga, chiar de lângă mine. A fost un moment foarte dificil, dar mi‑am zis că nimic nu e pierdut, m‑am motivat bine şi am făcut un meci bun din acel moment. Am şi câştigat cu 2‑1 şi a fost o victorie frumoasă şi surprinzătoare, împotriva campioanei en‑titre, va rămâne mereu în sufletul meu”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.