Sport
Voleibalistele o duc bine în noul sezon

Echipa de volei feminin SCMU Craiova au parte de victorii pe linie în noul sezon competițional. Oltencele s-au impus cu Sighetu Marmației, scor 3-0 și cu CSU Oradea, 3-1. 

În primul meci de la turneul disputat în Bănie, elevele lui Lucian Zlotea s-au impus lejer, 3-0  în fața formației din SIghetu Marmației. Scor pe sferturi: (25-2, 25-10, 25-15). Al doilea joc s-a disputat duminică și a consfințit o nouă victorie pentru SCMU Craiova, iar victima s-a numit CSU Oradea. A fost 3-1, 25-17, 25-14, 17-25, 25-13 pe sferturi. 

 

După ultima partidă, antrenorul Lucian Zlotea a declarat: „Mă bucur că am trecut cu bine de acest meci și avem șase puncte în clasament după două meciuri. Am văzut la ce nivel suntem, ce avem de îmbunătățit, dar una peste alta sunt mulțumit. În acest sezon avem echipă puternică, avem tot ce ne trebuie, totul depinde de noi. Dacă nu suntem atenți și greșim mingi ușoare, oricine ne poate pune probleme, dar sper ca acest lucru să nu se întâmple. Per total a fost un turneu reușit, meciurile au fost frumoase și mă bucur că au început meciurile oficiale.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.