Sport
Voleibaliştii Craiovei au început cu dreptul campionatul

În prima etapa a Diviziei A1 la volei masculin, SCMU Craiova a învins în Sala Polivalentă formaţia CSS 2 Baia Mare cu scorul de 3-0, pe seturi: 25-22, 25-19, 25-22, după o oră şi 21 de minute de joc. 

Pentru formaţia din Bănie au evoluat: Ene, Blagojevic, Hohne, Sippola, Milic, Radevic şi Rosic - libero, iar rezerve au fost: Olteanu, Teleleu, Miron, Călin, Todor. Internaţionalul german Bjorn Hohne a avut o evoluţie deosebită, impresionând la debutul oficial pentru vicecampioana României. "Mă aşteptam să fie un meci greu, pentru că întodeauna un prim meci din campionat poate produce surprize. Chiar dacă diferenţa de valoare dintre cele două echipe era vizibilă, jucătorii mei au vrut să joace foarte bine. Sunt importante aceste trei puncte şi sper să ne concentrăm mai bine în partidele viitoare" a spus Dan Pascu la final. 

În etapa a doua, SCMU Craiova joacă în deplasare cu Tricolorul Ploieşti. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.