Sport
Voleibaliştii Craiovei au şansa de a se apropia la un singur punct de lider, înainte de play-off

Voleibaliştii de la SCMU Craiova încheie sezonul regular cu un meci pe teren propriu, contra formaţiei Explorări Baia Mare, sâmbătă, de la ora 17, în Sala Polivalentă. În cazul unui succes, băieţii lui Dan Pascu vor începe play-off-ul de pe poziţia secundă, la numai un punct de liderul VM Zalău.

Antrenorul Dan Pascu a vorbit despre acest ultim meci şi despre play-off: „Le-am spus jucătorilor să trateze foarte serios acest meci, deoarece Baia Mare este o echipă care are câţiva jucători de valoare şi o echipă care poate pune probleme, iar nouă ni s-a întâmplat contra lor. Lupta pentru primele locuri devine acerbă, Galaţiul este la egalitate cu noi şi devine mai periculoasă decât Zalău, fiindcă vine din spate şi nu a pierdut niciun meci în partea a doua a sezonului. În play-off meciurile vor avea altă conotaţie, va fi presiune mare şi atunci se văd jucătorii de valoare. Mă bucură faptul că reuşim să câştigăm finalurile de set. Oricum, totul depinde de noi, orice este posibil în play-off, ne putem bate la titlu, dar şi putem pica de acolo de sus. Este foarte important cum începi play-off-ul. Sincer, mie mie se pare mai competitiv sistemul eliminatoriu, decât acesta."

 

Andrei Georgescu a spus: „Sperăm într-o victorie, fiindcă avem mare nevoie de ea, pentru că avem apoi meciuri complicate în play-off. Ne-am apropia la un punct de Zalău şi am începe play-off-ul cu un moral foarte bun. Noi, Zalăul şi Galaţiul suntem echipe apropiate valoric

 

Filip Sestan a adăugat: „Am stat în această rundă şi am avut timp să ne recuperăm fizic şi mă aştept să luăm 3 puncte cu Baia Mare, pentru a fi la un  singur punct de Zalău. Nu vreau să par superîncrezător, dar mă aşteptam la acest parcurs bun al nostru, fiindcă avem echipă bună şi, chiar dacă am trecut şi printr-o perioadă mai nefastă, acum suntem pe un drum bun, chiar înainte de play-off”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.