Sport
Voleibaliştii Craiovei, maximum de puncte şi după turneul de acasă

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au câştigat ambele meciuri din turneul programat în Sala Polivalentă din Bănie şi au 3 victorii după tot atâtea etape de campionat, fiind lideri în clasament. 

După victoria cu Zalăul, de sâmbătă, scor 3-0, luni, voleibaliștii lui Dănuț Pascu au trecut și de Universitatea Cluj, scor 3-1, pe seturi: 25-15, 22-25, 25-18, 26-24.

Au jucat pentru echipa din Bănie: Cristian Bartha, Ionuţ Teleleu, Laurenţiu Lică, Andrei Grigoraş, Ştefan Kovacevic, Ştefan Lupu, Andrei Cîrlogănescu, Marelic Marino, Ewoud Gommans, Suson Silviu, Andrei Georgescu, Sergio Diaconescu.

„E normal să fie o lipsă de omogenitate, pentru că am făcut doar patru jocuri de verificare și acelea chinuit. Startul campionatului trebuia să fie mult mai devreme și a fost amânat. Toată pregătirea a trebuit să o reconstruiesc, să facem o replanificare. La urma urmei, toate echipele joacă în aceleași condiții. Până la urmă este o victorie de 3 puncte. Este adevărat că noi am jucat foarte bine în primul set, după care am desconsiderat puțin adversarul, lucru de care i-am avertizat pe jucători înainte. Trebuie să remarc faptul că finalul setului 3 și finalul setului 4 băieții și-au dat seama că trebuie să fie serioși, au luptat și au câștigat. Jocul acesta a fost total diferit față de cel cu Zalău, când am jucat foarte bine, foarte exact. Astăzi, din cauza relaxării, i-am dat posibilitatea adversarului să vină peste noi, neavând ce pierde. Și de obicei așa se întâmplă în situații de genul acesta. Nu a fost ușor, pentru că suntem cu 4 jucători care până în urmă cu o săptămână au stat 14 zile în izolare. Eu sunt mulțumit de rezultate și de jocul echipei. Campionatul abia a început. Avem trei victorii, dar să nu uităm că am avut două jocuri acasă și un meci cu o echipă slabă, cea din Brașov. Provocările de abia acum încep. De acum înainte, echipele care au avut jucători cu Covid, până la sfârșitul acestui tur, vor avea toți jucătorii apți“, a declarat Dănuț Pascu după meciul cu Clujul.

în weekend-ul următor, craiovenii vor întâlni echipele Steaua București și Știința București.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.