Sport
Voleibaliştii Craiovei nu concep să nu câştige meciul cu Baia Mare

Sâmbătă, de la ora 18, în Sala Polivalentă este programat meciul din etapa a XV-a din Diviziei A1 la volei masculin, dintre S.C.M. “U” Craiova şi Explorări Baia Mare. Craiova ocupă locul 6, cu 21 de puncte, iar oaspeţii sunt pe 9, cu 13 puncte, dar au câştigat meciul direct din tur, producând o mare surpriză. 

Antrenorul Dan Pascu a prefaţat acest meci: "“Mă bucură victoria şi atitudinea băieţilor din partida cu Dinamo. Sper să fie un nou început şi această evoluţie să fie la fiecare partidă, indiferent de adversar. Meciurile cu Baia Mare au fost în general echilibrate, disputate, partide strânse. Băieţii îmi dau încredere şi cu speranţa că vom câştiga cele trei puncte". 

Cel mai vechi jucător al echipei, Bogdan Ene, a spus: "Venim după un succes cu 3-0 la Dinamo, după o evoluţie foarte bună. Continuăm să ne pregătim la acelaşi nivel. Urmează jocul cu Baia Mare şi ştim că avem de luat o revanşă în faţa suporterilor după eşecul din tur. Aşteptăm suporterii să vină la sală să ne susţină şi sunt convins că ne vom impune. ”

Janni Sippola a declarat: “Va fi un meci greu cu Baia Mare, însă trebuie să ne impunem. În ultima perioadă am avut evoluţii bune şi sunt optimist că putem creşte ca evoluţie.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.