Sport
Voleibaliştii craioveni încep noul campionat pe teren propriu, contra Clujului

 Voleibaliştii de la SCMU Craiova vor debuta în noul campionat, în Sala Polivalentă, sâmbătă, de la ora 17:30 împotriva echipei C.S.”U” Cluj, pe care au învins-o cu 3-0 săptămâna trecută, în turneul amical dotat cu Cupa "Radu Zamfirescu". Jucătorii Bogdan Ene şi Rusmir Halilovic au prefaţat disputa, precum şi noul sezon competiţional. 

Bogdan Ene a declarat: "Ne aflăm la un nou început al campionatului, venim după o perioadă lungă de pregătire şi cred că suntem în formă bună. În primul joc, întâlnim o echipă a Clujului, mult schimbată faţă de sezonul trecut, cu ambiţii mari, cu o organizare mai bună. Chiar dacă am jucat cu ei în partidele amicale, acum va fi diferit şi trebuie să fim concentraţi, să câştigăm cele trei puncte. Sunt convins că lumea va fi în număr mare la sală să vadă noul lot de jucători şi trebuie să obţinem rezultate pe măsura aşteptărilor lor.”

Rusmir Halilovic: "Mă bucur că mă aflu la Craiova, avem o echipă bună şi sunt convins că vom obţine multe rezultate pozitive. Sâmbătă ne aşteaptă un joc dificil, însă sunt convins că vom obţine cele trei puncte, să avem moral pentru partidele viitoare din Cupa României şi din campionat.”

Voleibalistele de la SCMU Craiova a câştigat în deplasare, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei CSM Sighetu Marmației, într-un meci jucat în devans din etapa a patra din seria de Vest a Diviziei A 2 la volei feminin. Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-20, 25-14. Oltencele joacă şi sâmbătă, de la ora 11, pe terenul formației Cetate Deva.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.