Sport
Voleibaliștii s-au impus în al doilea meci de la turneul din București

SCMU Craiova a pierdut primul meci din cadrul turneului de la București, cu Steaua, dar elevii lui Dănuț Pascu s-au mobilizat și au câștigat al doilea joc, scor 3-0 (25-15, 25-14, 25-15), în fața formației Știința București.

Oltenii au trecut rapid peste eșecul cu Steaua, 3-2, și nu le-au dat nicio șansă celor de la Știința București. Toate trei seturile au părut o formalitate pentru Lică și colegii săi. 

„Am avut o evoluție mult mai bună astăzi, nu am mai repetat greșelile de ieri, dar și adversarul a fost mai slab. În meciul de ieri am evoluat foarte bine pana la scorul de 2-0 și 16-13. Au urmat trei decizii dubioase ale arbitrilor, în defavoarea noastră, și Steaua e echilibrat partida. Steliștii au jucat tot mai bine, noi nu ne-am revenit și în final am pierdut cu 3-2,” a declarat Dănuț Pascu, tehnicianul craiovenilor, după meci. Pe 5 decembrie, SCMU Craiova dă piept cu Dinamo București.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.