Sport
Zece medalii pentru atleții craioveni la Naționalele de sală

Zece medalii ai cucerit atleţii craioveni la Campionatul Național Indoor de seniori și tineret, desfășurată la București. Ștefania Drăgan a reușit singurul titlu național, obținut la săritura cu prăjină – categoria tineret, tot la această probă adjudecând și bronzul la senioare.

Un argint a fost cucerit de Cristina Bălan la tineret în cursa de 800 de metri, atleta dublându-și performanța și cu un loc trei la proba de 400 de metri, tineret. Altfel, celelalte șase medalii au fost toate de bronz grație rezultatelor obținute de Carmen Toma (locul 3 senioare, triplusalt), Ana Maria Roșianu (locul 3 senioare, 60 m), Daniel Budin (locul 3 seniori, 60 m), Ionuț Drăgușin (locul 3 tineret, 3000 m), Mihai Anastasiu (locul 3 seniori, înălțime) și de ștafeta feminină de 4x2 tururi, compusă din Ștefania Sandu, Mădălina Fica, Mihaela Popescu și Cristina Bălan, care a ocupat poziția a treia la senioare.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.