Sport
Zi importantă pentru Universitatea: află adversara din Europa League şi debutează în noul sezon

Astăzi, în jurul orei 14, Universitatea Craiova îşi va afla adversara din turul 3 preliminar al Europa League, în urma tragerii la sorţi de la Nyon. Echipa noastră nu este cap de serie, urmând să aibă parte de un adversar puternic. Meciurile vor avea loc pe 27 iulie şi 3 august. 

Totodată, deseară, de la ora 21, alb-albaştrii vor debuta în ediţia cu numărul 100 a Ligii I, pe care chiar o vor deschide, cu meciul contra celor de la CSMP Iaşi, programat la Severin. Fanii îşi pot achiziţiona bilete de la stadionul "Municipal", de la magazinul mobil, de la Domo, Vodafone, OMV şi Germanos, la preţurile: 10 lei (peluză), 20 de lei (tribuna II), 25 de lei (tribuna I), 70 de lei (tribuna 0). De asemenea, sunt puse în vânzare abonamente, care asigură intrarea atât la meciurile de la Severin, cât şi la cele de pe noua arenă din Craiova, preţurile fiind: 135 de lei la peluze, 260 de lei (tribuna a II-a), 325 de lei (tribuna I), 900 de lei (VIP). Fanii pot ajunge la meci contra sumei de 10 de lei, plus cea de pe bilet, dacă apelează la firma Star Tours, care asigură autocare pentru deplasare, cu plecarea de la ora 18, de la Sala Polivalentă. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.