Sport
Zlatan Ibrahimovic, chemat înapoi la națională

Suedezul Dejan Kulusevski, atacantul lui Juventus, a avut o declarație la finalul meciului Juventus - Sassuolo, încheiat 3-1, în care îl chema înapoi pe Zlatan Ibrahimovic la națională. 

„Ne scriem reciproc. E un idol pentru mine, puțini oameni din lume ar putea face ce face el. Când vorbește frumos despre mine, mă face să muncesc și mai mult la următoarea zi de antrenament. Sunt foarte mândru. Chiar sper că va reveni la echipa națională a Suediei pentru meciurile de la EURO. Ar fi ceva senzațional pentru mine și pentru toată țara. Haide, Ibra!”, a spus Kulusevski, în direct la Sky Sport.

 

„Când Zlatan și-a manifestat deschiderea față de meciurile echipei naționale, am simțit că e un lucru important și firesc să ne întâlnim și să discutăm cât mai rapid posibil. Mă bucur că am reușit să aranjăm această întâlnirea atât de repede”, a declarat și selecționerul Janne Andersson.

 

116 meciuri și 62 de goluri are Ibrahimovic, 39 de ani, la naționala Suediei, în perioada 2001-2016.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.