Actualitate
A traversat strada prin loc nepermis și a ajuns la spital

Marți, 18 mai, un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Maria Tănase din Craiova,  ar fi accidentat un bărbat de 77 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis. Bătrânul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. 

"În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Maria Tănase, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Maria Tănase din Craiova,  ar fi accidentat un bărbat de 77 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind  negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.