Actualitate
Accident între localitățile Segarcea și Cerăt. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat de 31 de ani, din Segarcea, care conducea un autoturism DJ 561, între localităţile Segarcea şi Cerăt, s-a răsturnat cu autoturismul. Șoferul, care era singur în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. 

Luni, 17 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au  fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 561, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Segarcea, care conducea un autoturism DJ 561, între localităţile Segarcea şi Cerăt, s-a răsturnat cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, bărbatul, care era singur în autoturism,  a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind  negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.