Actualitate
Acțiune „truck and bus” în județul Vâlcea

Poliţiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au acţionat pentru reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de marfă.

Acţiunea de prevenire a accidentelor rutiere a făcut parte din calendarul de activități al polițiilor rutiere europene ROADPOL.

 

În perioada 10-16 mai a.c., poliţiştii rutieri din Vâlcea, sub coordonarea Serviciului Rutier, au acționat pentru reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

 

Poliţiştii rutieri au verificat 291 de autovehicule destinate transportului de marfă și 80 de autovehicle destinate transportului public de persoane, constatând 458 de abateri de la regimul rutier.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.