Actualitate
Derby-ul Universitatea - Dinamo restricționează circulația rutieră

Primăria Municipiului Craiova anunţă că,în ziua de 27.09.2021, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi DINAMO BUCUREȘTI ce va avea loc pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova, în intervalul orar 19:30 –23:30se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi intersecţia cu str. Râului.

De asemenea, în ziua de 27.09.2021, în intervalul orar 22:30 –23:30,circulaţia rutieră va fi restricţionată și pe următoarele sectoare de drum:

 

  • bld. Ştirbei Vodă, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Calea Unirii și intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către 1 Mai;

 

Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru cele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru autovehiculele care transportă persoane cu dizabilități, precum şi pentru autovehiculele care vor transmite evenimentul.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.