Actualitate
Două sectoare de drum vor fi închise cu ocazia meciului „U” Craiova - CFR Cluj

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în ziua de 23.09.2021, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi CFR 1907 CLUJ, care va avea pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova, în intervalul orar 20:00 - 24:00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

 

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului.

 

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară,  pentru autovehiculele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru vehiculele care transportă persoane cu handicap, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.