Actualitate
Lucrările de reparații la IML Craiova încep să dea rezultate

Institutul de Medicină Legală din Craiova prinde viață. În ultima perioadă, lucrările de reabilitare  au avansat considerabil, iar unitatea a ajuns acum de nerecunoscut.  Schimbarea este una în bine.

 

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a publicat pe pagina sa de socializare câteva imagini de la IML. Corpul de clădire care va servi drept registratură și casierie a fost deja finalizat. Au fost refăcute tencuielile, au fost schimbate elementele de tâmplărie și s-a reparat acoperișul. În interior, au fost înlocuite instalațiile sanitare și electrice, au fost refăcute tencuielile și podelele.

O parte din fațada clădirii principale a fost deja reparată, iar în perioada următoare vor începe și lucrările la acoperiș. Tâmplăria nouă a fost deja montată în tot acest corp de clădire, iar lucrările se concentrează acum in interior. Instalațiile sanitare și electrice sunt înlocuite, pereții și tavanele sunt reparate, iar pardoselile sunt refăcute.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.