Actualitate
Petreceri întrerupte de poliţiştii şi jandarmii doljeni

Ieri, 10 mai, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că în curtea unui imobil de pe strada Aleea Călugăreni, din localitate, are loc o petrecere privată.

La faţa locului, polițiștii au stabilit că proprietarul imobilului, un tănăr de 24 ani, din Craiova împreună împreună cu alte 5 persoane, participau o petrecere cu ocazia unei zile de naştere.

Tânărul de 24 de ani fost sanctionat contravențional de poliţişti conform Legii 55/2020, cu amendă în valoarea de 2.500 lei, iar ceilalți participanți au fost sancţionaţi conform prevederilor aceleiaşi legi cu avertisment.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Isvarna, din localitate, este în desfășurare un eveniment privat.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova, precum şi poliţişti din cadrul Secţiilor 1 şi 2 Craiova și jandarmi din cadrul I.J.J Dolj care au identificat organizatorul petrecerii şi persoanele participante, petrecerea fiind întreruptă.

Astfel, poliţiştii au sancţionat un tânăr de 32 de ani, din localitate, în calitate de organizator, cu amendă în valoare de 2.500 lei, conform legii 55/2020.

De asemenea, persoanele participante la petrecere au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor aceleieşi legi, valoarea amenzilor aplicate fiind de 2000 de lei.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.