Actualitate
Premierul Florin Cîțu, noi detalii despre relaxarea restricțiilor

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a susținut o nouă conferință de presă și a vorbit despre modul în care va fi gestionată pandemia după data de 1 iunie, atunci când Guvernul anunță relaxări în restricții. 

Premierul s-a întâlnit cu operatorii economici de pe litorul și a declarat că masca nu va mai fi obligatorie pe plajă, dar vor exista condiții: „Eliminarea măștii pe plajă, aici e consens, am venit cu condiția de distanțarea între șezlonguri, iar toți din industrie au fost de acord.

Unele propuneri vizează direct industria turismului de pe litoral, să putem fi pe litoral fără mască, la restaurant și hotel ocupare 100% în anumite condiții. Am primit propuneri și soluții foarte bune pe care le vom discuta vineri în comitetul interministerial.

Vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem începe la  iunie o primă etapă de relaxare, iar a doua de la 1 august."  În ceea ce privește evenimentele publice - festivalurile, concertelem  Cîțu a precizat că vor avea loc "mai aproape de 1 august sau după”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.