Actualitate
Trei victime într-un accident în Târgu Jiu

În seara zilei de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier soldat cu victime pe bulevardul Constantin Brâncuși.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu,  în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiul Târgu Jiu, din direcția strada Traian către Piața Centrală, la efectuarea virajului la stânga spre strada Calea Eroilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Scoarța, care se deplasa din sens opus.

 

În urma impactului au fost răniți  doi tineri de 19 ani și o tânără de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 19 ani. Conducătorii auto a  fost testați  cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.