Actualitate
Un bărbat din Craiova a fost prins conducând cu viteza de 181 km/h

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au acţionat pe drumurile publice din judeţpentru creşterea gradului de disciplină rutieră, depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 502 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 165.205 lei. 

Pentru neregulile constatate, polițiștii au reținut 74 de permise de conducere, dintre acestea 15 pentru consum de alcool,respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 46 pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50km/h şi 13 pentru alte abateri, fiind retrase şi 10certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 14 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice,8fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 4 pentru conducere fără permis şi 2 pentru alte abateri.

 

La data de 15 mai a.c., pe Drumul Naţional 65/European 574, un bărbat din municipiul Craiova, judeţul Dolj, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 181 km/h, pe un sector de drum cu limita de viteza de 100 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.