Administraţie
Craiova: Domeniul public, curățat zilnic de echipele Salubrității

Echipele de la Salubritate se află, în fiecare seară, în cartierele craiovene pentru a curățași spăla străzile din municipiu.

Spălarea și curățenia se realizează manual, folosind perii și detergent special, dar și cu perii mecanice și echipamente mobile 100% ecologice, ce funcționează în sistem dual apă/abur sub presiune, capabile să curețe pete de grăsime, urme lăsate de gumă de mestecat sau graffiti.

 

Astfel, în data de 08.08.2021, angajații de la Salubritate Craiova au fost prezenți în cartierele Brazda lui Novac și Craiovița Nouă, unde s-au măturat și spălat aleile interioare și exterioare, inclusiv stațiile de autobuz din Craiovița Nouă. Operatiunea de spălare se execută atât pe partea carosabilă, cât și pe trotuare, după terminarea acțiunii de măturare și curățare a rigolelor.

 

         Echipele de la Salubritate vor acționa, în perioada următoare, și în cartierul Valea Roșie, undevor curăța spațiile publice din toate stațiile de autobuz, pe cele din Piața din Valea Roșie,cât și străzile intens circulate.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.