Eveniment
Craiova devine azi Capitala Modei

Principala atracție a oricărui eveniment este conținutul, dar detaliile îl pot face memorabil, surprizele pe pe care organizatorii le pregătesc, premiile pe care le acordă, muzică dar și bună organizare. Cu alte cuvinte, FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA, care are loc astăzi, 28 august 2021, începând cu ora 18:30, se face memorabil atât prin conținut, cât și prin detalii, de care Royal Models Agency în 

Anul 2021 înseamnă 16 ani de activitate pentru Royal Models Agency, 16 ani în care această echipa a construit un brand, care reușește să dovedească faptul că realizările sunt pe măsură muncii.

Un joc foarte riguros, al plinului și al golului, al grației și al frumuseții, al luminii și umbrei, dar și al coloristicii, un echilibru perfect între toate detaliile, această este descrierea primei secțiuni a festivalului, și anume concursul de frumusețe Miss Royal Models România 2021, având în componență anul acesta 12 concurente, din diferite orașe ale țării, ce se vor lupta pentru câștigarea marelui titlu. 
 

Și pentru că Royal Models Agency ne-a obișnuit cu surprizele, pe măsură experienței pe care o are echipa de 16 ani, în cadrul evenimentului  își va face simțită prezența un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre GEORGE HOJBOTA, cel mai bun designer de avangardă din România.

 

Povestea colecției se desfășoară asemenea unui joc imprevizibil și enigmatic, că după ridicarea unei mănuși aruncată de instinct, cu imaginație și provocări.În nuanțe de mister, fiecare rochie reprezintă o stare, o nevoie, o expresie...

Întreaga paletă cromatică se află sub semnul negrului suveran, adânc, mat, lucios, transparent sau preţios, însoţit de accente sublime de roşu, bordo şi gri metalic.Dialogul estetic se poartă între volane supradimensionate, rochii cu decolteu generos la spate ce dezvăluie silueta cu mişcări de felină, piese vestimentare ce poartă semnătura hand-made, centuri late menite să accentueze talia, cizme înalte, mănuşi lungi şi măşti senzaţionale ce potenţează privirea şi expresia buzelor.

Totul este un joc al comunicării, un joc de cuvinte... între linii și forme, între umbre și dezvăluiri cu înțeles printre rânduri, o desfăşurare de linii, forme, texturi, culori, expresii, senzații în sprijinul a tot ce este unic, ingenios şi la cotele cele mai înalte ale excentricului.

Tradiția trebuie respectată, așa că Royal Models Agency are onoarea de a va prezența încă un invitat surpriză, și anume ROSICA MRSIK, fiindrenumită pentru ideile și amprenta să, cu  stil contemporan, sofisticat și sculptat foarte delicat. Locuiește și lucrează la Skopje, Macedonia și este premiată la nivel internațional, iar din 2009 activează sub propria eticheta. Lucrările sale au fost și sunt prezente la diverse evenimente de modă și magazine conceptuale la nivel local și internațional în: New York, Sofia, Viena, Zurich, Lausanne, München, Dubai, Belgrad, Ljubljana, precum și expuse la magazinele Macy’s din New York.

Anul acesta, în cadrul Festivalului de Modă Miss Royal Models România, organizatorii vor pune în scenă, în premieră în România, 2 show-uri veritabile: 

- Colecția MILITARY URBAN by MENTOR, este expresia preocupării inovative a brandului.   MENTOR nu încetează să inoveze și investește timp și resurse importante în perfecționarea manierei de lucru, dintr-o dorința continuă de autodepășire. Colecția se încadrează în trendul economiei durabile și al sustenabilității. Intrarea pe piață prêt-à-porté se datorează preocupării constante pentru valorizarea stocurilor rezultate din producția de uniforme militare. Astfel, modelele creeate în cadrul colecției beneficiază de atuurile materialelor din care sunt confecționate, țesăturile având proprietăți particulare cum ar fi: impermeabilitatea, rezistență crescută la spălare, rezistente coloristice crescute, tratamente speciale care asigura o utilizare îndelungată. Colecția se adresează “tinerilor” de orice vârstă, atât nostalgicilor cât și fashionistilor.   

- UNIVERSITATEA CRAIOVA  prezintă în premieră la un eveniment de fashion,  Kitul Universității Craiova din sezonul competițional 2021-2022! Întreagă colecție prezintă motive fotbalistice ale celei mai iubite echipe din Bănie. În partea din față a tricoului se regăsește stema Științei și logo-urile PUMA și Betano România. Pe spatele tricoului se regăsește logo-ul „Campioană Unei Mari Iubiri”, în timp ce pe mâneca stângă se află un steag alb-albastru în dungi orizontale. Stema clubului este imprimată, de asemenea, în interiorul numerelor de pe spatele tricoului. Această colecție a fost concepută pentru a face față celui mai înalt nivel de performanță. Tricourile sunt confecționate din material  respirabil care, încombinație cu croiala ergonomică, îndeplinește toate condițiile de care au nevoie cei mai buni jucători din Bănie!

MED TEHNICĂ va pune în scenă al doilea an la rând colecția de ehipamente medicale WonderWink. Când spui WonderWink te referi la tot ce e mai fresh, distractiv și esențial din industria uniformelor medicale și nu numai. Brand-ul se bazează pe croiala perfectă atât pentru mărimile medii cât și pentru cele mai mici sau mai mari. Finisajele, culorile și detaliile prezente în fiecare produs, chiar și la accesorii, sunt cele care îți permit să îți exprimi personalitatea în timp ce îți păstrezi profesionalitatea. Echipamentele WonderWink sunt folosite în absolut toate domeniile medicale: de la recepțiile clinicilor și spitalelor până la sălile de operație. Oricând vezi logo-ul care îți face cu ochiul știi sigur că eficientă maximă este îmbinată cu design-uri demne de industria modei. Nu degeaba brand-ul a câștigat numeroase premii la Uniform Retailer’s Association Trade Show, printre care și titlul de Manufacturer of the Year.

YVETTE DESIGN este un brand cu o activitatep de peste 7 ani care îmbină cele mai deosebite materiale și texturi pentru a va oferii un produs finit de o calitate aparte. Rochiile Yvette Design, sunt create în atelierul propriu de la o simplă schița la rochia mult visată. Cu modele extrem de feminine, elegante și mereu atente la detalii, facem tot posibilul să va oferim doar produse de top. Am început această călătorie din pasiune pentru frumos, pentru artă și ne dorim să va încântăm privirile cu modele din ce în ce mai deosebite și pline de farmec. Calitatea materialelor, execuția impecabilă a produselor fac din Yvette Design locul preferat al oricărei femei care ne trece pragul. 

URBAN KIDS prezintă anul acesta o colecție nostalgică inspirată din Paris care se va numi: "Chéri, Chéri". Simplă, cochetă, dar plină de culoare! „Franțuzoaicele sunt faimoase în întreaga lume pentru stilul lor unic. Au acel „je ne sais quoi”, cum le place lor să-și spună, care le ajută să fie extrem de chic și de feminine, lăsând impresia că nu au depus niciun efort pentru asta… Noi în primul rând vom ieși la scenă cu starea lor de spirit. Apoi vom căuta să redăm în colecția noastră combinația de bluze ,,bretone”, celebrele dungi marinărești, atât de feminine și chiar puțîn sexy, care pot fi purtate cu orice, de la fuste și pantaloni - pînă la jeans! Ne-am gândit și la rochia neagră versatilă, un sacou poate două, trenciuri binențeles, cămășile imaculate albe... care în combinație cu pantaloni cigarette, fuste conice sau bouclé  vor adaugă clasă oricărui model.

Machiajul evenimentului este asigurat de echipa EMA Make Up Studio, condusă de Manea Elena, iar partea de hair style este asigurată de echipa BEȘ COSMETICS ROMÂNIA.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.