Eveniment
Isterie printre tineri! abi a concertat la Craiova

abi talent, vloggerul-cântăreț care a creat o isterie printre tineri cu HIT-uri ca „papuci Gucci” sau „rege pa Romania”  a concertat, aseară, la Craiova, în Casa Studenților. 

Sala mare din Casa Studenților a fost neîncăpătoare pentru tinerii care au venit să-și vadă idolul în carne și oase. Aflat într-un „conflict” cu vloggerul craiovean Andrei Șelaru (Selly), abi talent a venit în Bănie cu un tricou înscripționat cu „Selly Staff”. 

 

Piesele lui abi au milioane de vizionări  (unele ajung și la 20 de milioane), iar poveștile sale de pe Instagram sunt urmărite de, atenție, peste 400.000 de oameni. De cele mai multe ori, Alberto (numele său real) postează „story-uri” în care își numără banii sau în momente când se află în magazine foarte scumpe. Aseară, după concertul de la Craiova, abi a publicat moment când îi oferă unui cerșetor o bancnotă de 50 de lei.

 

Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred...în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile”, declara vloggerul în urmă cu ceva timp”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.