Învăţământ
Eliminat de la simularea examenului de evaluare după ce a fost prins cu fițuici

Un elev din clasa a VII-a de la Școala Profesională Valea Stanciului a fost eliminat de la simularea examenului de evaluare, la proba scrisă de matematică. Acesta a fost prins când încerca să copieze după mai multe fițuici, fiind eliminat din examen.

Elevii claselor a VII-a și a VIII-a au susținut astăzi, 12 martie, proba de matematică din cadrul simulării Evaluării Naționale 2019. Cei de clasa a VII-a au susținut pentru prima dată simularea la matematică, printre subiectele primite fiind și unul de geometrie. Examenul de simulare s-a desfășurat în cele 157 unități de învățământ preuniversitar din județul Dolj care școlarizează elevi de clasa a VII-a și a VIII-a.  La nivelul județului Dolj peste 10000 de elevi au fost înscriși pentru a susține această probă. La clasa a VII-a, procentul de prezență a fost de 87,07%, iar la clasa a VIII-a, de 88,04%. "A fost eliminat un elev din clasa a VII-a de la Școala Profesională Valea Stanciului. Rezultatele obținute de elevi la simularea evaluarii naționale sunt analizate la nivelul fiecărei unitați de învatamant în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședinte cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Nicoleta Lițoiu.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.