Politic
10.000 de olteni sunt aşteptați vineri, 2 decembrie, mitingul 'Oltenia se ridică', organizat de PNL Dolj

Liberalii doljeni vor organiza în centrul Craiovei vineri, 2 decembrie, un miting de susținere a candidaților PNL din întreaga regiune a Olteniei. Sub sloganul "Oltenia se ridică, manifestarea va reuni membrii ai organizațiilor județene ale Partidului Național Liberal din Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea şi Mehediți. 

Liderii organizației județene Dolj a Partidului Național Liberal au anunțat evenimentul într-o conferință de presă organizată în fața sediului filialei. "Sunt cel care vrea deblocarea economică a Olteniei, pentru asta avem nevoie de autostrada care urmează să se construiască. Sunt printre cei care vor ca structura de sănătate la nivelul regiunii Oltenia să aibă un spital regional modern, sunt printre cei care vor ca educația și sănătatea să fie prioritare în tot programul de acțiune al guvernului care urmează, sunt printre cei care vor ca la muncă cinstită să fie un salariu cinstit, printre cei care vor ca pensiile să fie decente și corecte pentru toată lumea în România și de aceea vă invit vineri la orele 16.30 în fața Teatrului Național unde va fi un miting regional al dreptei liberale pentru a ne promova ideile și pentru a spune ce vrem să facem pentru țară", a precizat Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj şi candidat pentru o funcție de deputat la următoarele alegeri locale. Liberalii susțin că, participând la miting, alegătorii vor avea ocazia să afle despre proiectele PNL şi ale lui Dacian Cioloş. "Invităm toți craiovenii să vină să ne cunoască. Suntem, la fel cum spunea domnul președinte, într-o etapă extrem de importantă pentru noi care coincide și cu o reformă internă. Această reformă internă este practic asumarea unor greșeli din trecut și bineînțeles asumarea unui viitor mult mai corect, mult mai cinstit demonstrat de altfel și de o guvernare decentă și responsabilă. Guvernarea Dacian Cioloș. Fiți alături de noi și obligați-ne prin votul dumneavoastră și prin prezența dumneavoastră să ducem la capăt această schimbare", a precizat Ionuț Stroe, preşedintele PNL Craiova.
La mitingul de vineri sunt aşteptați peste 10.000 de liberali, pe scena ce urmează a fi amplasată în centrul Craiovei urmând a lua cuvântul preşedintele PNL Alina Gorghiu, Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă dar şi lideri ai organizațiilor din zona Olteniei.
De asemenea, sâmbătă 3 decembrie, la Iaşi sunt aşteptați peste 12.000 de liberali.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.