Politic
Claudiu Manda: 'Am votat pentru România'

Preşedintele PSD Dolj Claudiu Manda a votat, la ora 9, la Secția de votare nr. 110, din incinta Şcolii Generale "Decebal" din Craiova. Acesta a fost însoțit de candidatul PSD la funcția de senator Lavinia Craioveanu.

"Am votat, în primul rând, pentru România, am votat pentru singurul partid care a prezentat un program de guvernare în campania electorală, am votat ca România să fie condusă de români şi pentru români", a declarat Claudiu Manda. 

Liderul social-democraților doljeni a mai precizat că este sigur că obiectivul propus înainte de campania electorală să fie atins.


"Sperăm să câştigăm la nivel național cu un scor aşa cum ne dorim, să putem să facem majoritatea, iar la nivelul județului Dolj ne-am propus un obiectiv de minim doi senatori şi şase deputați pe care cred că o să îl depăşim şi la Camera Deputaților şi la Senat", a mai precizat Caudiu Manda, preşedintele PSD Dolj. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.