Politic
Lia Olguța Vasilescu: 'Am votat pentru un Parlament eficient'

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a votat la ora 10.30, la Secția de votare nr. 123 din incinta Liceului CFR. A fost însoțită de fiul său, membri ai familiei dar şi de colegi de partid.

"Am votat pentru un Parlament eficient care să dea României un guvern competent, care să gândească româneşte, care să se preocupe de România în principal, care să se gândească la firmele româneşti, la țăranul român, la munitorul român, la pensionarul român. Şi cred că azi vom avea o zi foarte frumoasă, am văzut foarte multă lume ieşind la vot încă de dimineață. Cred că vom avea o participare mai mare decât la alegerile din 2012 pentru Parlamentul României şi asta nu poate să mă facă decât optimistă în ceea ce priveşte rezultatul", a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Aceasta i-a sfătuit pe alegători să se prezinte la urne. "Îi îndemn pe toți craiovenii, pe care i-am văzut deja în număr foarte mare la vot să nu rateze acest moment pentru că este foarte important, inclusiv pentru oraşul nostru, pentru județul nostru, ceea ce se va întâmpla astăzi", a mai precizat Lia Olguța Vasilescu. 
 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.