Politic
Mario Ovidiu Oprea: 'Am votat cu multă emoție'

Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a votat, duminică dimineață, la una dintre secțiile de votare din incinta Colegiului Tehnic "Căi Ferate" Craiova.

"Am votat astăzi cu multă emoție, pentru că, după 26 de ani, este momentul să considerăm votul de astăzi un nou început. Oltenia are nevoie de găsirea unei voințe politice din parte tuturor, în așa fel încât toate problemele, acutizate, probleme mult mai mari și mai numeroase decât în alte zone ale țării să fie rezolvate. Să fie găsită rezolvarea odată pentru totdeauna ce s-a promis în campaniile electorale să se facă imediat după acest vot. Oltenia în general și Doljul, în special, au nevoie de susținere, au nevoie de noi toți și este momentul să găsim tonul prin care politica să se facă de aici încolo altfel. Îi îndemn pe toți să vină la vot, pentru că prezența la urne înseamnă atingerea unui prag de maturitate individuală și colectivă. Este necesar să găsim la sfârșitul acestei zile direcția cât mai obiectivă a votului nostru, iar asta poate fi dată numai de o prezență masivă la vot și, în următorii patru ani, să dea Dumnezeu să ajungem la nivelul pe care noi îl merităm, oltenii fiind, după cum știm, unii dintre cei mai mândri români", a precizat senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.