Politic
Nicolae Giugea: 'Am votat din dragoste pentru România'

Preşedintele PNL Dolj Nicolae Giugea a votat, duminică dimineață, la una dintre secțiile de votare din incinta Şcolii Generale "Elena Farago". 

"Am votat din dragoste pentru România, pentru românism, am votat din dragoste pentru familia mea, pentru cunoscuții mei, pentru toți cei dragi mie, pentru românii din țară și pentru cei din afară. Îi invit pe toți la vot pentru că România trebuie să meargă înainte, trebuie modernizată și eu cred că trebuie considerat ca fiind un moment ”zero” pentru tot viitorul României. Îi aștept pe toți cu drag, la vot, și să dea Dumnezeu bine pentru România. Cred că este o zi aparte, o zi cu încărcătură emoțională deosebită, dar și cu o mare responsabilitate. În familie am și un eveniment deosebit, fiindcă am băiatul cel mic care a votat pentru prima dată și este o emoție aparte, distinctă. Așteptăm să vedem rezultatele, opțiunea aparține alegătorilor, nu nouă întotdeauna", a precizat Nicolae Giugea. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.