Politic
Nicuşor Bancu, trimis de Mulţescu la echipa a doua a Universităţii Craiova

Înlocuirea lui Nicuşor Bancu în minutul 40 al meciului de la Iaşi, dintre CSMP şi Universitatea, nu a rămas fără urmări. Jucătorului i s-a reproşat forma slabă, care durează de mai multe etape, iar acesta a ripostat, considerând că este scos ţap ispăşitor la insuccese. Astfel, Gigi Mulţescu a luat măsura excluderii din lot pe termen nelimitat a lui Bancu, acesta urmând a se antrena cu echipa-satelit. 

După ce în sezonul trecut a fost votat de suporteri drept cel mai bun jucător al Ştiinţei, Niculor Bancu a marcat un gol în acest campionat, neavând aceleaşi evoluţii bune. În vârstă de 24 de ani, Nicuşor Bancu a fost ofertat de Steaua în primăvară, iar recent a fost menţionat de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-un grup de jucători pasibili de a fi convocaţi la echipa naţională. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.