Politic
Radu Preda: Echipa PMP Dolj va avea un deputat și un senator în Parlamentul României

Partidul Mișcarea Populară a depus miercuri, 21 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Radu Preda, fostul lider al social-democraților din Senat, deschide lista pentru un nou mandat, de data aceasta, candidat din partea unui partid de dreapta. Preda a declarat că, deși vine într-o echipă mică, fără niciun reprezentant în Parlament, crede că, în scurt timp, va transforma organizația din Dolj, într-una care va avea un deputat și un senator la București. 

"Avem o echipă fără probleme de integritate, o echipă din punct de vedere profesional excelentă. Vom reprezenta în Parlamentul României toți doljenii care mai cred că rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari la 300 trebuie pusă în aplicare.

Partidul nostru este un partid popular, creștin-democrat de care românii au mare nevoie. Vom fi în Parlament acel echilibru de care românii au atâta nevoie pentru siguranța cetățenilor și pentru bunăstarea lor", a declarat Anișoara Stănculescu, președintele PMP Dolj.

Radu Preda a precizat că multe persoane nemulțumite din PSD au ales să îl urmeze, cel puțin iar 15 foști social-democrați au semnat, astăzi, adeziuni la PMP.

"Am trăit o deziluzie foarte mare, dar așa cum viața ne-a învățat și anume că ce nu te omoară, te face mai puternic, am găsit puterea să pășesc pe o ușă care mi s-a deschis. Am fost invitat să mă alătur echipei partidului PMP, o echipă mică, dar cu gânduri și ambiții mari. Această alegere am făcut-o doar cu gândul la oameni și vă spun că nu a fost o alegere ușoară. În cariera mea politică, parlamentară sau administrativă, mereu am dat 150% și nu am făcut compromisuri, nu am lucrat niciodată cu jumătăți de măsură, de acces, sincer, mă așteptam să mi se răspundă cu aceeași monedă. Explicațiile sunt greu de dat, mai ales că, începând de astăzi, sunt și eu traseist. Un om care alaltăieri seară s-a culcat de stânga și, astăzi mă prezint în fața dumneavoastră ca brav reprezentant al dreptei. Am venit într-o echipă care nu are nici deputat, nici senator de Dolj, dar cred că vom putea transforma această organizație într-una care are", a declarat Radu Preda. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.