Redacţia Lupa
Directorul adjunct al CNADNR, Florinel Dobre, nu a mai rezistat în izolare și a plecat să se testeze la o clinică privată

După ce la CNADNR a izbucnit un focar de coronavirus, directorul adjunct Florinel Dobre a fost testat pozitiv, în data de 20 octombrie și plasat în izolare la domiciliu de către DSP Dolj. Numai că, nemulțumit de reacția autorităților, la care apelase pentru a fi retestat, Dobre a întrerupt izolarea și a mers la o clinică privată. Acesta a trimis testul către DSP, care a reieșit negativ, doar că reprezentanții instituției i-au transmis că respectiva clinică nu este acreditată.

Reprezentanții IPJ Dolj au declarat că  efectuează cercetari și dacă va fi găsit vinovat că a întrerupt măsura izolării la domiciliu, Florinel Dobre riscă să îi fie întocmit dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Este o adevarata aventura sa faci o programare pentru un test COVD la spitalul Victor Babeș Craiova !!!!

După discuții purtate chiar cu menegerul spitalului ( Turcu Adina ) am primit elegantul răspuns “îmi pare rău nu se poate”

Ca sa ne înțelegem: solicitam sa fiu testat contra cost.

„Cu scuzele de rigoare cred ca nu mi-am ales persoana potrivită pt a face o programare in persoana menegerului spitalului (Turcu Adina)

Dacă încercam la femeia de serviciu sau la brancardier cu siguranța se rezolva pe loc.

M am împăcat cu ideea și am mers la o clinica privată unde după trei ore am primit inclusiv răspunsul cum ca testul este NEGATIV

Surprize, surprize și fără Andreea Marin:

Am trimis testul la DSP pt încetarea perioadei de Izolare siiiiiiiiii surpriza consta in faptul ca DSP-ul nu-l ia in calcul pe motiv ca nu este acreditata Clinica de DSP.

“Mulțumim instituțiilor statului!”„, a postat Florinel Dobre pe o rețea de socializare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.