Redacţia Lupa
Oltenia TV și Ziarul Lupa: ”ÎNCALȚĂ UN COPIL, DE IARNĂ!”

Copiii nevoiași din Oltenia, dar și din țară, sunt ajutați datorită unei noi campanii lansată de Mirela Retegan și Gașca Zurli. ”Încalță un copil, de iarnă!” este campania prin care fondatorul Zurli își propune să încalțe, pas cu pas, copiii desculți ai României.

Televiziunea Oltenia TV și Ziarul Lupa s-au alăturat acestui demers și strâng pachetele la Centrul Multifuncțional din Craiova. ”Mii de copii umblă zeci de kilometri pe zi cu încălțări rupte, care le scapă din picioare, fiindu-le mult prea mari, pentru că le poartă la comun cu frații sau chiar cu părinții. Într-o lume în care majoritatea alege să întoarcă capul în altă parte, Mirela se uită în direcția copiilor care nu au avut norocul să se nască în familii care să le asigure cele necesare.”, se arată în mesajul de lansare al campaniei. Astfel, cei care doresc sa se înscrie în proiect, trebuie să cumpere o pereche de ghetuțe, cizme sau orice altă încălțăminte, indiferent de cost, important este sa fie nouă.  Puteți pune în pachet și alte lurcuri care i-ar fi de folos unui copil – o carte, o căciulă, un fular, bluză sau dulciuri, poate o scrisoare. În Craiova, pachetul poate fi adus la Centrul Multifuncțional, între orele 09 și 17, de luni până vineri. Anul trecut, 5000 de copii de la sate au primit încălțări noi grație campaniei lansate de Mirela Retegan.

 

Centrul Multifunctional Craiova

Cladirea Bussines Center, redacția Lupa

Între orele 9 - 17.00, luni – vineri.

Persoana de contact Anca Ochianu: 0799.708.333

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.