Redacţia Lupa
Tabăra Prisnel, colivă pentru membrii USR-PLUS care nu l-au votat pe favoritul lor

După ce favoritul lor, Adrian Prisnel, nu a prins un loc eligibil pe listele USR-PLUS, la alegererile parlamentare din decembrie, mai mulți simpatizanți ai acestuia au cântat prohodul la sediul partidului, totul asezonat cu o colivă, producție proprie. 

A început războiul în USR Dolj, după ce deputatul Adrian Prisnel a obținut doar 239 de voturi la alegerile interne ce au avut loc duminică, 18 octombrie, și care l-au clasat pe un loc 4, neeligibil, pentru următoarele alegeri parlamentare.

Pe primul loc s-a clasat Cezar Drăgoescu, cu 486 de voturi, urmat de Dumitru Iustin, cu 322 voturi și Gheba Daniel, cu 266.

Simțind pericolul, chiar înainte de alegerile interne, Adrian Prisnel a dorit să introducă un grup de 56 de persoane, grup probabil "afiliat" lui, menit să-i asigure victoria, doar că liderii USR de la București au respins tentativa. Prin urmare Adrian Prisnel a boicotat în mod voit alegerile, dând vina pe cei de la PLUS și alegând, totodată, să se autoproclame deputat de Dolj.

Și după pierderea alegererilor interne, Prisnel este acuzat că joacă murdar și face publice print screen-uri, datate 2017, privind o conversație pe un grup închis, în care este implicat Cezar Drăgoescu. 

Conform useriștilor, Adrian Prisnel se simte amenințat de faptul că nu deține un CV, nu are o carieră profesională și nu deține nici măcar o diplomă universitară , așa cum s-ar fi lăudat în trecut, iar pierderea locului de deputat îl lasă pe drumuri.

"Pentru democrație, pentru meritocrație,

Care e doar pe hârtie, USR n-o să mai fie, 

Nu e nicio tragedie! 

AMIIIIN

Barna a dat, Cioloș a luat! 

AMIIIIN", au cântat fanii deputatului la aflarea rezultatelor votului intern. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.