Sport
ACS ID Îngerii Băniei, al treilea an consecutiv la turneul final

Baschetul din Craiova are viitor, iar acest lucru se datorează activității ACS ID Îngerii Băniei. La Campionatul Național U15, clubul din Bănie a făcut o figură frumoasă. 

Pentru al treilea an consecutiv, ACS ID Îngerii Băniei este singurul club din Craiova care reușește calificarea în final 8 în cadrul Campionatului Național U15. În sala „Gabriela Szabo” din Voluntari, „îngerașii” au obținut următoarele rezultate: 38-58 cu ACS U-BT Cluj-Napoca, 64-44 cu ACS Lumina Wolves Sports Bucuresti și 67-62 cu CSO Volutari. 

 

Antrenoarea Irina Borș a declarat pentru Ziarul Lupa: „Sunt copii născuți în 2006, dar și mai mici. Este o grupă formată în urmă cu șase ani, completată pe parcurs cu alți copii speciali de la alte cluburi, ce demonstrează an e an că dorința lor de victorie nu poate fi ținută în loc de nimic. Va fi un final 8 interesant, vor fi cele mai bune echipe din țară. Va fi interesant pentru această generație, sunt foarte mulți copii talentați. Mă bucur pentru Craiova, mă bucur pentru copii. Acest turneu final le va da mult curaj pentru primul lor examen al vieții, capacitatea. Participarea lor la turneul final va fi un avantaj, deoarece vor fi antrenori federali prezenți.”

 

Componența ACS ID Îngerii Băniei:

Cristian Patru - căpitan

Mihnea Păunescu

Robert Bistriceanu

Cezar Danciu

Luca Burlacu

Bogdan Chirca

Ovidiu Radu

Eric Mirea

Răzvan Pasareanu

Dragoș Caloian

Cosmin Bagairea

Mihnea Bogovici

Antrenor: Irina Borș

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.