Sport
Alb-albaştrii îşi reevaluează obiectivul: “Ne-au rămas locul 3 şi Cupa României”

După ce au pierdut trei meciuri la rând în campionat şi le este ameninţată şi poziţia a treia în clasament, jucătorii Universităţii Craiova admit că nu se mai pune problema titlului, ci a rămânerii pe podium, iar principalul obiectiv este câştigarea Cupei României. Miercuri, Ştiinţa joacă returul Cupei României, cu Viitorul Pandurii, apoi urmează derby-urile cu CFR Cluj, acasă, şi cu FCSB, în deplasare, înainte de eventuala finală a Cupei, programată pe 22 mai, la Ploieşti. 

„Nu ne pică bine deloc și nu este vorba doar de acest eșec. Este vorba de evoluțiile din ultima perioadă, știm că lumea este dezamăgită. Nu avem altceva de făcut decât să sperăm și să scoatem maximum. Va fi greu, dar putem câștiga meciurile rămase. Sper să câștigăm meciul viitor. Ne gândim ce să facem și cum să facem să ieșim din situația de acum. Trebuie să ne consolidăm poziția a treia și să câștigăm Cupa României.  Mi-e foarte greu să fac o analiză. Dacă marcăm noi la 2-2, am avut ocazii foarte mari, dacă facem 3-2 rezistăm până la sfârșit și discursul meu ar fi diferit. Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră" a declarat Marius Constantin după eşecul cu Botoşani. 

„Ne-a mai rămas locul 3 și Cupa României. Păcat, am pierdut nemeritat, am avut ocazii multe azi. Asta este viața, nu mai vreau să îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Prefer să mă abțin legat de meciul Botoșani – FCSB, nu e problema mea cum au jucat cu alții, le doresc multă baftă. Noi trebuie să ne calificăm în finala Cupei” a spus Nistor, dezminţând că va pleca de la Craiova la "Sepsi, Mepsi".

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.