Sport
Alb-albaştrii reîncep luni antrenamentele

Vacanţa se încheie luni pentru fotbaliştii Universităţii Craiova, care vor avea de la ora 18.30, la cantonamentul din Lunca Jiului, primul antrenament de pregătire al sezonului viitor şi totodată cel dintâi sub comanda noului tehnician, Devis Mangia.

În prealabil, de la ora 12, noul tehnician, care a ajuns vineri în Bănie, va fi prezentat într-o conferinţă de presă, la hotelul Ramada Plaza.

Fotbaliștii vor efectua marți dimineață vizita medicală la Policlinica Sportivă, iar joi vor pleca în cantonamentul din Austria, programat în perioada 15 iunie -7 iulie, în regiunea Tirol. Campionatul începe pe 15 iulie, iar primul meci în Europa League este pe 27 iulie.

Altfel, clubul din Bănie i-a prelungit contractul cu un an lui Apostol Popov, după ce s-a renunţat la Dumitraş şi Bucurică.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.