Sport
Alb-albaştrii se agaţă de obiectivul rămas: “Finala Cupei e salvarea sezonului!”

Ieşită din cursa pentru titlu şi ajunsă la 4 eşecuri consecutive în campionat, iar acum în pericol să piardă locul 3, Universitatea Craiova îşi îndreaptă toate speranţele către câştigarea Cupei României, în finala cu Astra, programată sâmbătă, 22 mai, la Ploieşti. Alb-albaştrii admit că ultimul act al Cupei poate salva acest sezon, prin aducerea unui nou trofeu în vitrina clubului şi totodată participarea la Supercupa României. 

„Nu e nimic de zis, nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Suntem în căutarea unui răspuns, nu mai suntem noi ăia de acum 4-5 meciuri. Sperăm să terminăm cât mai repede perioada asta proastă. Locul 3 e în pericol. Avem dreptul să fim înjuraţi, să fim făcuţi în alte feluri. Noi am dus echipa în punctul în care se bătea la titlu, tot noi am ajuns şi în punctul să pierdem locul 3. Dacă ar putea să schimbe trei jucători, probabil că ne-ar schimba pe toţi. Sperăm să ne trezim din chestia asta pe care nu o înţelege nimeni. Finala Cupei e salvarea sezonului“, a declarat Vătăjelu, după eşecul, 1-3, cu CFR.

„Am făcut o repriză bună, apoi în a doua ne-am tăiat și am pierdut meciul. E clar că avem o perioadă foarte proastă. E a patra înfrângere la rând… Nu știu de ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză, dar tot noi trebuie s-o scoatem la capăt. Ce oboseală!? Sunt foarte multe meciuri, s-a acumulat, dar nu stăm acum să dăm vină pe oboseală. Mai avem trei meciuri de jucat, trebuie să le câștigăm pe toate și să ieșim cu capul sus“, a declarat Alex Cicâldău la finalul partidei cu campioana.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.