Sport
Analiză dură: „La Craiova nu au puterea asta de a merge mai departe”

Adrian Bumbescu, fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Steaua sau Dinamo, a analizat pentru Prosport bătălia pentru titlu. Din păcate, toate calculele arată că Știința nu prea mai are șanse. 

Din cauza celor două înfrângeri consecutive, Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru campionat. Fostul mare fundaș al anilor 80, Adrian Bumbescu, a declarat: „Mă uit la Chindia, îmi place de Săndoi cum îi antrenează. (n.r. Mai mult decât CFR și Craiova?) Mai mult. Și Craiova îmi place cum joacă. Dar la Craiova nu au puterea asta de a merge mai departe. Prea se poticnesc.

 

Nu știu ce este la Craiova, dar prea se opresc acolo. Uite, câștigau meciul cu Clinceniul și aveau 40 de puncte ca FCSB, erau în coasta lor. Acum nu mai au șanse deloc.

(n.r. Deci credeți că tot CFR se impune.) Echipa mai matură. Ăștia de la FCSB sunt cum sunt, sub presiunea rezultatelor și… Ca joc, vă spun, mă încântă poate Craiova, dar, în rest, sunt echipele foarte slabe”

 

În timpul carierei de jucător, Bumbescu a câștigat campionatul României cu trei echipe diferite, fiind în prezent singurul jucător cu o astfel de performanță. Primul său contract a apărut în anul 1978, când a semnat pentru Universitatea Craiova, cu care a câștigat campionatul în 1980.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.