Sport
Bălaşa: „Nu mai sunt echipe mici, atitudinea va face diferenţa în meciul cu FC Argeş”

Universitatea Craiova debutează în noua ediţie a Ligii I sâmbătă, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui FC Argeş. Fundaşul Ştiinţei, Mihai Bălaşa, a prefaţat disputa cu piteştenii, spunând că esenţială va fi atitudinea lui şi a colegilor săi, în duelul care deschide sezonul în Bănie. 

„Am început sezonul cu dreptul, am câştigat Supercupa, deşi nimeni nu ne dădea nicio şansă, aşa că fanii trebuie să gândească pozitiv, că acesta va fi anul nostru. Ne propunem să fim sănătoşi şi să luăm meci cu meci, să nu ne gândim la obiectivele finale de pe acum, ci la fiecare joc în parte. Totdeauna este loc de mai bine, dar suntem la început de sezon, am jucat numai un meci oficial şi este normal să nu fim la sută la sută, va veni şi vremea în care se vor vedea efectele cantonamentului. Va fi foarte greu pe trei fronturi, dar şi plăcut, fiindcă asta înseamnă că suntem în obiectiv pentru toate competiţiile. Am câştigat Supercupa, ne-am bucurat câteva zile, dar am lăsat-o în urmă, acum începe campionatul şi ne gândim să începem cu dreptul. Vor face diferenţa atitudinea cu care vom intra pe teren şi seriozitatea cu care vom trata meciul. Avem destule experienţe neplăcute din trecut cu aşa-zisele echipe mici, dar e clar că nu mai sunt echipe mici şi am avut destule surprize şi anul trecut. Nu ştiu nimic despre adversarul din cupele europene, dar încă nu ne gândim la Europa, ci la meciul cu FC Argeş” a declarat stoperul Universităţii Craiova.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.