Sport
Baschetbaliştii Craiovei au pierdut primul meci din play-off

SCMU Craiova este condusă cu 1-0 în seria "cel mai bun din trei meciuri" cu CSO Voluntari, din sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naţionale Masculine de Baschet. În Sala "Gabriela Szabo" din comuna ilfoveană, echipa lui Aco Todorov a cedat în prima partidă a seriei contra câştigătoarei Cupei României cu 83-67, pe sferturi: 20-17,16-17, 25-13, 22-20. Craiova a menţinut echilibrul numai în prima jumătate a meciului, Voluntariul desprinzându-se apoi şi câştigând fără emoţii. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Pratt 13 puncte, Henson 12, Diculescu 11, Filipovic 9, Cinac 9, Person 7, Ţâbârnă 4, Vucic 2. 

"Nu am reușit să facem față echipei din Voluntari. Au jucat un baschet agresiv, iar noi nu am avut nici un răspuns. Miercuri urmează meciul 2. Sperăm să ne refacem din punct de vedere fizic și să le dăm o replică mult mai puternică, a spus antrenorul Craiovei, Aco Todorov.

Cu 24 de puncte, 5 recuperări şi 9 pase decisive, americanul gazdelor, Anthony Hickey a fost MVP-ul meciului. 

A doua partidă din serie este programată tot la Voluntari, miercuri, de la ora 19.30. Dacă se impun ilfovenii, atunci vor merge în semifinale, iar dacă SCMU Craiova egalează situaţia, urmează un meci decisiv vineri, în Sala Polivalentă din Bănie. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.