Sport
Moldovenii și-au dat viața cu Universitatea și au dat lovitura în Bănie

 Universitatea Craiova - FC Botoșani, scor 2-3, în etapa cu numărul șapte din play-off

Meci cu nervi mulți în Bănie. Așa cum ne-am obișnuit, FC Botoșani a venit să-și dea viața în meciul cu Universitatea Craiova și a deschis scorul în minutul 9. Ala Mawas, aflat într-o poziție de ofsaid, a avut norocul de a înscrie. Egalarea a venit în minutul 25. Ștefan Baiaram a fost faultat în careu, iar Dan Nistor a executat perfect. Inflamat de la început, jocul a fost un adevărat câmp de luptă. Două eliminări au fost în prima repriză până la golul doi al lui Botoșani. Astfel, Țigănașu a primit al doilea cartonaș galben în minutul 37, iar Bogdan Vătăjelu, doar patru minute mai târziu. Moldovenii au intrat cu avantaj la cabine, după ce Chindriș a profitat de ieșirea greșită a lui Mirko Piglicelli. Scandal a fost și în tribune, acolo unde au existat mai multe conflicte. Marius Croitoru a fost cel care a inflamat spiritele în mai multe rânduri.

 

După pauză, Știința a presat și a egalat în minutul 57. Andrei Ivan a marcat cu o lovitură superbă de cap. Ocaziile au continuat să curgă în favorea gazdelor, dar băieții lui Ouzounidis n-au mai marcat. Mai mult, Papa a marcat golul victoriei în minutul 87. Cu câteva minute înainte de final, Nicușor Bancu a fost și el eliminat după un exces de nervi. După acest meci, Universitatea merge la Târgu Jiu pentru returul cu Viitorul din semifinalele Cupei României. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.