Sport
Ce rezultate au obținut baschetbaliștii craioveni la turneul din weekend

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au participat la finalul săptămânii trecute la un turneu de pregătire la Târgu Jiu.

Sâmbătă, în prima zi, SCMU Craiova a evoluat contra celor de la Steaua București, iar meciul s-a întrerupt imediat după pauză mare, la scorul de 46-41 pentru olteni. Duminică, baschetbaliștii craioveni au învins echipa gazdă la 10 puncte, scor 85-75, într- un duel ce se va repeta în prima etapă a viitorului sezon, la începutul lunii următoare. Până atunci, craiovenii vor mai avea un turneu de pregătire la Constanța, acolo unde vineri și sâmbătă vor juca cu echipa locală, respectiv Galați, iar săptămâna viitor vor debuta în Cupa României. Vineri, 24 septembrie, baschetbaliștii vor juca acasă cu CSM Oradea, iar returul se va juca patru zile mai târziu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.