Sport
„CFR, Craiova și FCSB nu merită campionatul.” Fostul antrenor al „satelitului”, declarație surprinzătoare

Adrian Iencsi, fostul antrenor al Universității Craiova II, a avut o declarație surprinzătoare în legătură cu bătălia la titlu. Acesta spune că nu CFR, Universitatea sau FCSB merită să câștige campionatul. 

Iencsi este de părere că proiectul celor de la Sepsi este foarte serios și că această formație ar merita să fie mai sus și să se bată cu șanse reale la titlu: „Sunt 3 echipe, CFR, Craiova și FCSB, dar niciuna dintre ele nu merită să ia campionatul. Cred că dintre toate cele 3, la felul cum joacă acum, Sepsi ar merita să fie campioană, dar nu mai are timp. Îmi place foarte mult de Sepsi. Are dorință, ambiție, agresivitate, este o echipă bine așezată, mi se pare o echipă puternică din toate punctele de vedere.

 

„La FCSB, CFR și Universitatea Craiova, nimeni nu te așteaptă. Vedeți ce înseamnă răbdarea? De ce ne întrebăm cum echipa asta merge din ce în ce mai bine? Pentru că acei conducători l-au lăsat în pace, i-au dat libertatea de a lucra și uitați-vă că rezultatele încep să se vadă. El este numărul 1 la echipă, are personalitate, autoritate, care este foarte greu de obținut în zilele astea,” a declarat Iencsi. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.