Sport
Continuă seria slabă a trupei lui Adrian Mutu. FC Argeș - FCU 1-0

FCU nu își revine din seria slabă. Oltenii au pierdut și cu FC Argeș, scor 0-1.

FCU ajunge la al 4-lea meci consecutiv fără victorie și rămâne cu doar 8 puncte după primele 8 etape. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Iștfan la ultima fază a primei reprize.

 

"Din păcate, suferim la fazele fixe, în ultimele 4 meciuri am luat gol din corner sau din penalty. Azi, o minge rămasă în aer, toți jucătorii au pierdut marcajul și normal că a fost om liber pe bara a doua. Trebuie să muncim, trebuie să învățăm din greșeli. 

Trece etapă după etapă și trebuie să ne dea de gândit că repetăm aceeași greșeală. Trebuie să avem perseverență, să muncim mai mult. În 5 meciuri nu am primit niciun gol din acțiune fluidă, doar din faze fixe, ceea ce mă deranjează. Suntem neatenți și lucrul ăsta ne costă. 

Trebuie să existe omogenitate, să se adapteze jucătorii noi la fotbalul nostru. Probabil au crezut că e mai ușor, dar în România fiecare echipă luptă pentru fiecare punct, le-am spus.

E păcat, pentru că o neatenție ne costă un meci, lipsa de concentrare pe care am avut-o când puteam să marcăm. 

N-are de ce să-mi fie teamă. Patronatul ia decizia pe care o crede de cuviință. Eu sunt preocupat să redresez echipa. Sunt profesionist 100%, am făcut tot ce am putut.

Din păcate, rezultatele întârzie să apară și în ultimele 4 meciuri am luat două puncte. Urmează trei meciuri grele - FCSB, Botoșani, iar apoi derby-ul. Ăsta este fotbalul, se joacă pe goluri și pe puncte”, a declarat Mutu la finalul partidei, pentru Look Sport.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.